Ons team

Yoga Docenten

Ervaren Yoga docenten, voor elke Yoga vorm

De stuwende kracht achter YIN Yoga Breukelen is eigenaresse Natasja van der Loo- Hamstra. In 2007 begonnen met een coachingspraktijk en een paar jaar later met een mooie yoga studio, welke ondertussen uitgegroeid is tot een centrum voor bewustzijn, waar je welkom bent om tot jezelf te komen en te groeien naar wie je werkelijk bent.

Maar een team ben je samen. In twaalf jaar zijn we uitgegroeid tot het fijne en stabiele team dat we nu zijn. Allemaal zo anders, en samen het prachtige geheel van yin en yang. Ieder vanuit een andere achtergrond en ervaring. Samen staan we voor professionaliteit, voor puur, voor samen, voor verbinden en plezier. Ieder van ons anders opgeleid, steeds weer geïnspireerd door nieuwe inzichten in het leven van nu, passend bij wat er is en nodig is.

Met passie en plezier leven en delen wij YIN en Yoga in onze lessen en daarbuiten. Ieder op een eigen, authentieke wijze. Persoonlijke, puur en vanuit ons hart. Je bent van harte welkom!

Namasté,

Charda, Gordana en Natasja

Natasja van der Loo-Hamstra

Eigenaresse, YIN, Hatha, Pilates, YIN- / systeemtherapeut en coach

Charda den Boer

YIN, Pilates

Gordana Jarcevic

YIN, Hatha

Het maakt niet uit in welke pas je loopt, of welke keuze je maakt. Als het maar jóuw pas en jóuw keus is. Anders kijken kan veel inzicht en ruimte brengen. In de verbinding met je echte zelf en de natuur zit de sleutel.

- Natasja van der Loo- Hamstra - YIN docent

Je lichaam is er voor jou. Niet om je lastig te vallen. Ook niet als je ‘klachten’ hebt: Jouw lichaam geeft je signalen om je te helpen. Te helpen in de richting waar jouw aandacht naartoe mag, en of je wel doet wat jou past.

- Natasja van der Loo- Hamstra - YIN docent

YIN therapie en YIN yoga kunnen je ondersteunen om je te leren de signalen te verstaan en er ietsmee te doen, zodat je duurzaam meer ruimte, energie en ontspanning ervaart. Benieuwd?

- Natasja van der Loo- Hamstra - YIN speaker

Opleiding tot yoga-docent

BIVAG is een opleidingsinstituut dat scholingen verzorgt voor yogadocenten enerzijds en zorgprofessionals, therapeuten en coaches anderzijds.

Onze scholingen hebben YIN Yoga als basis met daarnaast invalshoeken uit de westerse en oosterse geneeskunst, haptonomie, kwantumgeneeskunde, orthomoleculaire therapie, lichaamswerk etc. Zodat je jouw cursist of cliënt optimaal kunt ondersteunen. Onze scholingen zijn KNTO geaccrediteerde HBO+ praktijk opleidingen.

Team YIN Breukelen

Ontmoet ons team

Natasja van der Loo-Hamstra

Eigenaresse YIN Breukelen en docente YIN, hatha en pilates, daarnaast coach en YIN- en systeem therapeute.

‘Levenslustig, in vertrouwen, met humor, positief, krachtig, ongeduldig en kwetsbaar. Flexibel, maar trouw aan mijzelf. Zo leef en deel ik YIN, als Your Inner Nature, met de uitnodiging alles in en om jou er te laten zijn zoals het zich laat zien.

Mijn lessen brengen je vooral een ontmoeting met jezelf. Met humor, stilte, speelsheid, en basis. Juist omdat mijn eigen basis van nature niet zonder scheuren is, ken ik waarde van een stevige fundering en de noodzaak daar zorg en aandacht aan te besteden. Het bedden van die basis of er juist naartoe terug te gaan in verbinding met de praktijk van het leven van alle dag.

Of het nu in een YIN houding is, een bedrijf, een idee, een feest of een kop koffie: de basis dient te staan om te kunnen bouwen en basis het is waar je ook altijd weer bij uitkomt. Vandaaruit kun je werkelijk beleven wat voor jou de bedoeling is, en proef je wat bijzaak is of er werkelijk toe doet.

Daar zit mijn kracht en mijn passie: neerzetten, uitdragen en verbinden vanuit de wortels en van buiten weer terugbrengen naar de kern. Een gevoede en doorleefde basis, geeft je alles hebt wat je nodig hebt om van jezelf te (leren) houden zoals je bent. Dat geeft zo veel ruimte, rust en lichtheid in je leven! Ik neem je heel graag mee op reis vanuit mijn YIN naar jouw YIN.

Met een grote liefde voor authentiek gebruik van verbale en non-verbale taal, behoefde aan plezier, stilte en een volle ja voor het leven, zijn dat de ingrediënten die je terugvindt in wie ik ben en alles wat ik doe. Je bent van harte welkom!’

Natasja van der Loo- Hamstra

Gordana Jarcevic

Docent Hatha yoga en YIN (opgeleid bij de Nieuwe Yogaschool en YIN Centrum), daarnaast werkzaam bij yogastudio Junoyoga en als website developper een ICT bedrijf.

Charda den Boer

Inmiddels met mijn van nature een ergieke zijn, een passie voor yoga, gezondheid, voeding en leefstijl.

Rechtvaardig, eerlijk, blij, plezier & ontspanning zijn mijn kernwaarden.

In mijn lessen neem ik je vol enthousiasme mee in in jouw innerlijke wereld, zowel fysiek als mentaal emotioneel. In een rustige YIN les, maar zeker ook in je eigen kracht bij Pilates. Die afwisseling van YIN & Yange activiteit, rust & doe modus en de balans daarin vinden omschrijft mij als wie ik ben. Wie weet herken je jezelf daarin. Welkom in mijn lessen: iedere week een stukje beleving van jezelf en kijken hoe het met je is! Op weg naar jezelf in de meest optimale vorm, het beste uit jezelf halen. De ene dag anders dan de andere, niets is constant. Dat wil ik graag met je delen. Met aandacht voor de binnenkant, kan de buitenkant stralen. Van harte welkom in mijn Yin en pilateslessen, vor mij de perfecte combinatie en ik hoop je daarin mee te mogen nemen. Veel lesplezier bij ons!

Warme groet, Charda

Yin Yoga Blog

Blijf op de hoogte

Lees de nieuwste ontwikkelingen bij YIN Yoga Breukelen in de blog artikelen van onze docenten.