Ons team

Yoga Docenten

Ervaren Yoga docenten, voor elke Yoga vorm

Onze docenten delen YIN en yoga met liefde en passie. Wij leven YIN en yoga.

Onze persoonlijke reis is een voortdurend proces, wij kunnen geven waar wij zelf zijn en dienen dus ook zelf te blijven onderzoeken, reflecteren en praktiseren. Naast authenticiteit, staat plezier hoog bij ons in het vaandel. Onderling, maar zeker ook in onze lessen, die dan ook geregeld de nodige portie humor bevatten. We zien er naar uit je te mogen ontmoeten.

Hartegroet,

Team YIN Yoga Breukelen

Annemart, Elzemieke, Charda, Jeannette, Annette en Natasja

Ons gehele team bestaat uit YIN Breukelen en YIN Sneek, met daarachter de inspiratoren Natasja van der Loo- Hamstra en Emrik Suichies.

YIN Yoga Breukelen

YIN Yoga Sneek

Natasja van der Loo-Hamstra

Eigenaresse, YIN, Hatha, Pilates, YIN- / systeemtherapeut en coach

Charda den Boer

YIN, Pilates

Elzemieke Janzen

YIN, Hatha

Annemart Vos

YIN

Gordana Jarcevic

YIN, Hatha

Annette Klok- Coljee

YIN, Officemanager

Het maakt niet uit in welke pas je loopt, of welke keuze je maakt. Als het maar jóuw pas en jóuw keus is. Anders kijken kan veel inzicht en ruimte brengen. In de verbinding met je echte zelf en de natuur zit de sleutel.

- Natasja van der Loo- Hamstra - YIN docent

Je lichaam is er voor jou. Niet om je lastig te vallen. Ook niet als je ‘klachten’ hebt: Jouw lichaam geeft je signalen om je te helpen. Te helpen in de richting waar jouw aandacht naartoe mag, en of je wel doet wat jou past.

- Natasja van der Loo- Hamstra - YIN docent

YIN therapie en YIN yoga kunnen je ondersteunen om je te leren de signalen te verstaan en er ietsmee te doen, zodat je duurzaam meer ruimte, energie en ontspanning ervaart. Benieuwd?

- Natasja van der Loo- Hamstra - YIN speaker

  Opleiding tot yoga-docent

  BIVAG is een opleidingsinstituut dat scholingen verzorgt voor yogadocenten enerzijds en zorgprofessionals, therapeuten en coaches anderzijds.

  Onze scholingen hebben YIN Yoga als basis met daarnaast invalshoeken uit de westerse en oosterse geneeskunst, haptonomie, kwantumgeneeskunde, orthomoleculaire therapie, lichaamswerk etc. Zodat je jouw cursist of cliënt optimaal kunt ondersteunen. Onze scholingen zijn KNTO geaccrediteerde HBO+ praktijk opleidingen.

  Yin Yoga Blog

  Blijf op de hoogte

  Lees de nieuwste ontwikkelingen bij YIN Yoga Breukelen in de blog artikelen van onze docenten.